loader image

Scoala de fotbal

Clubul face selectii pentru grupele de varsta 2012 - 2017

Despre noi

Scoala de fotbal PRO LUCEAFARUL pune educatia copiilor mai presus de oricare alte aspecte. Indiferent daca copilul dvs decide sa urmeze o cariera in fotbal sau nu, educatia sportiva primita aici ii va fi intotdeauna de folos. Vino la fotbal pentru a beneficia de antrenamente cu personal licentiat UEFA si echipament de antrenament gratuit.

Club acreditat

Antrenamente

Fie ca vrei sa te inscrii la un club profesionist pentru lua cursuri de fotbal, fie ca vrei sa joci ocazional, din placere, odata ce te-ai hotarat ca vrei sa-l practici, fotbalul vine la pachet cu mai multe avantaje, dar si cu mici riscuri. Ca orice sport, ca sa te bucuri de ceea ce iti poate oferi si sa eviti accidentarile, trebuie sa-l privesti cu responsabilitate. Prin urmare, fotbalul inseamna disciplina mintii, alegerea unui echipament adecvat si antrenamente inteligente.

Program
Str. Tony Bulandra - sector 2

18:00 – 20:00
Luni – Miercuri

Program
Str. Sergent Serbanica Vasile - sector 2

18:00 – 20:00
Marti – Joi – Vineri

Locatiile noastre

Detinem 2 terenuri de joc, cu gazon sintetic și nocturnă, amplasate în cadrul celor doua campusuri deținute în București,  pe str. Tony Bulandra si pe str. Sergent Serbanica Vasile, in sectorul 2.

Teren de fotbal pe Str. Tony Bulandra (in sectorul 2)

Baza sportiva este lipită de Arena Națională, unde sportivii noștri au la dispoziție un teren de dimensiuni mari, omologat FRF, cu nocturnă , trei vestiare, iar părinții beneficiază și de 70 de locuri pe scaune.

Antrenamentele au loc intre orele: 18:00 - 20:00 (Luni - Miercuri)

Teren de fotbal Pro Luceafarul

Antrenamentele se desfasoara langa Arena Naționala, unde sportivii noștri au la dispoziție un teren de dimensiuni 41×27, omologat FRF, cu nocturnă , vestiare, iar părinții beneficiază și de locuri pe scaune.

Antrenamentele au loc intre orele: 18:00 - 20:00 (Marti - Joi - Vineri)

Preturi antrenamente

In cadrul scolii de fotbal Pro Luceafarul puteti beneficia de  antrenamente individualizate pentru toate categoriile de jucători de fotbal. Antrenamentele se adresează atât celor care frecventează Clubul Sportiv Pro Luceafarul, cât și celor din afara, care doresc performanță și pregătire de înaltă calitate.

Abonament grup

250 lei / lunar

La înscriere, copilul primește echipament de joc, echipament de antrenament, (tricou, short, jambiere).

Echipa noastra

Antrenorii Școlii de fotbal au experiență în antrenarea copiilor, orientarea acestora către rezultate și transformarea unei pasiuni într-o carieră de viitor.

  • Licență PRO UEFA
  • Licență A UEFA
  • Licență B UEFA
  • Licență C UEFA
Ciapa George

Antrenor pentru copii si juniori
Licenta B UEFA

Iancu Cristian Aurelian

Antrenor pentru copii si juniori
Licenta C UEFA

Fara disciplina, succesul este imposibil.

Fotbalul mișcă mase în societatea noastră. Este un sport pe care îl practică atat copiii cat si adultii și care, în realitate, are valori minunate dacă se joacă bine și dacă se mentine o relație sănătoasă cu acest tip de joc. Pentru a fi excelent pe teren, trebuie să fii motivat să joci ca echipă și mai presus de toate, să dai tot ce poți pentru binele tău și pentru binele echipei din care faci parte.

Da intotdeauna tot ce ai, chiar si cand crezi ca sansa nu e de partea ta.

Fotbal Club Pro Luceafarul

Scroll to Top